wat is een imupro test?

ImuPro is een concept dat een geavanceerde en betrouwbare bloedanalyse voor IgG voedselallergieën combineert met onze unieke post-test begeleiding. Tot 270 voedingsmiddelen worden getest.

Samen met je testresultaten ontvang je je individuele voedingsconcept – je bouwstenen voor een gezonder leven.

Je testresultaten en je persoonlijke voedingsrichtlijnen helpen je de voedingsmiddelen te vinden die goed voor je zijn en je individuele “triggervoedingsmiddelen” te bepalen.

Door de voedingsmiddelen te vermijden die je problemen geven, kunnen ontstekingsprocessen verminderd of zelfs gestopt worden en kan je lichaam zich herstellen.

wat is een imupro test

Wie moet getest worden?

Als je klaagt over de volgende symptomen zou je moeten overwegen je te laten testen:

Maagproblemen

Maagpijn, opgeblazen gevoel, diarree, constipatie, misselijkheid Dit kan te wijten zijn aan vertraagde Iggy voedselallergie, die verantwoordelijk kan zijn voor chronische maag-darmklachten van onduidelijke oorsprong.

Hoofdpijn

De oorzaken van hoofdpijn en migraine zijn nog steeds onduidelijk. Een groot aantal mensen vermoedt dat voedingsmiddelen een rol kunnen spelen omdat voedselallergie aanvallen kan uitlokken

Overgewicht

De precieze mechanismen van overgewicht worden nog niet helemaal begrepen. Laaggradige ontstekingsprocessen zouden invloed kunnen hebben op zwaarlijvigheid en recent onderzoek suggereert dat IgG voedselallergie ze kan bevorderen.

Ook kunnen de volgende mensen in aanmerking komen voor de test:

Sporters

Waarom is het zo belangrijk voor fervente sporters om op voeding te letten? Een optimale voeding helpt om beter in vorm te komen. Daarvoor moet niet alleen op de hoeveelheid eiwitten, koolhydraten, vetten en aminozuren gelet worden, maar ook op de individuele reactie van je lichaam op de geconsumeerde voedingsmiddelen.

Ouder worden

Waarom is het zo belangrijk om op je voeding te letten bij toenemende leeftijd? Als je wat ouder bent, kun je merken dat het je van tijd tot tijd aan kracht en energie ontbreekt, en dat dingen die je vroeger snel en gemakkelijk deed, je ineens problemen kunnen opleveren. Een optimaal dieet kan je helpen de weg terug te vinden naar een beter actief leven. Het identificeren van “trigger foods” die problemen veroorzaken, door middels van een imupro test en daarna je dieet veranderen en meer beweging zorgen voor een krachtiger leven.

Bron: Imupro test